30 Ekim 2012 Salı

Kasımda Bedewi Olmak Başkadır


Hani bir gün bedevinin biri çölde kutup ayısı ile karşılaşmış ve olanlar olmuş ya benim de kronik bir bedewilik sorunum var. Bekleyerek geçer diye umut içinde geçen yıllarımın ardında artık sorunun ikinci evresi olan kabullenme evresine geçiyorum.

Evet ben su katılmamış bir bedewiyim. Her gün karşılaştığım ayıların hepsi mi kutup ayısı olur arkadaş???

Ama aynı alerji gibi benim kronik bedewiliğimin de bazı mevsimleri var. Kasım ayı bedewiliğim en azdığı aydır mesela. Nedendir bilmem hep hayatımdaki kötü şeyler kasım aylarında olur. Gerçi bu sene kasım biraz erken geldi ama yapacak birşey yok... İşlerimin ters gitme durumlarına alışmaya başlamıştım bu geçen yıllar için de ama artık yaşlılıktan mıdır nedir beni daha çok etkiliyor son yıllardaki bedewilikler.

Beni teselli eden şey ise belki sadece pişmiş tavuğun  başına gelebilecek ihtimallerde cereyan eden hadiselerin günahlarıma kefaret olabileceğine dair içimdeki iyimserlik.

Herşey sonsuza kadar kötü gidemeyeceğine ve Kasım ayı da netice de sadece 30 gün olduğuna göre ne diyoruz?

HAYDİ GELSİN ARALIK !!

5 yorum:

ayse dedi ki...

Heeyy kasım benim doğum günü ayım. :D Güzel aydır yani.

Güllerevurgunum dedi ki...

Akrep misin sen bakim?

ayse dedi ki...

Evet, en tehlikeli burç. :O

Güllerevurgunum dedi ki...

Her burcun iyi ve kötü yönleri var. Senin ise buna ilaveten en iyi anlaşabildiğin burcun başak olması gibi bir de şansızlığın var :)

Hee tabi bir de kasım da doğmuşun:)

LeVaMi dedi ki...

bu sene asiri derecede kasim ayi muhabbeti mi oldu yoksa bana mi oyle geliyo:) herkes bi kasim takintili cikti arkadas:D ayse sana iki dogum gunu tarihi sorucam unutmayayim diye :)