12 Mart 2009 Perşembe

Mimlenmiş !! Duyda İnanma ?!



Ben ki, bu blog aleminin gediklisi sayılırım bunca zamandır mimlenmemiştim. Hatta milletin mimini okurken mimlenmediğime hayıflandığımda olmuştu. İtiraf ediyorum :P


Ama asıl bu mim konusunda benim ilgimi çeken şey, ilk mim olayını kimin bulduğu. Çok yaratıcı bir olay bence :) Hatta son dönemlerde, geyikte sınır tanımayan mimlere rastlıyorum ki, okurken çok eğleniyorum.


En iyi mim cevapçıları ise;






Mansiyon ödülünü de prenseslerin prensesi üfürükten prensese veriyorum.



Velhasıl-ı kelâm, bizim de mimimiz oldu ve cevap vereceğiz adet üzere :)


1-Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... Aklınızdan neler geçiyor ? AKLIMDAN BİRŞEY GEÇECEĞİNİ SANMIYORUM. AKLIM OLSA O SIRADA HİÇ OLMAZDIM.


2-Sıranız geldi ve uçak üç bin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. Arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz? FİLMLERDE KAWABANGAAAAAAAAAAAAA! DİYE BAĞIRIRLAR. BENDE ÖZENTİ BİRİ OLDUĞUM İÇİN ANLAMINI BİLMESEMDE ÖYLE BAĞIRIRDIM SANIRIM :p YA DA GERÇEKÇİ OLAYIM, KELİME-İ ŞEHADET GETİRİRDİM YÜKSEK SESLE :)


3)Güvenli bir biçimde yere indiniz. Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor. Eğitmen ne söylüyor? - BEN VARYA SANA O PARAŞÜTÜ VERENİN ... ! SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN BU SPOR GELİŞMİYOR.

4 yorum:

Damlo dedi ki...

wuuhu!!
valla sen de gayet iyi cevaplar vermişsin :D:D:D
çok güldüm yahuu!
entel lafına da gücendim :Pp

Selin dedi ki...

Cevaplamak ister misin istemez misin bilmediğim için hiç mim yollamamıştım ben :-/

Mim cevaplamaktan hoşlanmayan çok insan var biliyorsun :)

Güllerevurgunum dedi ki...

@ eğreltiotu:

Entel demek iltifat babında bir laftı :) Beğenmediysen edit ederim :P

@ sLn:

Her mimi sevmiyorum aslında. Hani, nereye gitmek isterdiniz, okuduğunuz şairler bilmem ne...Ama bu tür işe yaramaz geyiklere karşı zaafım var :)
Napim lanet olsun içimdeki bu geyik aşkına :P

Damlo dedi ki...

haha entel hakarettir yavru bu cenahta :D:D hani entellektüel özentisi gibi anlama çıkıor :D:D ama niyet önemli tabii ki. onun için edite neyin gerenk yok.

saygılar sevgiler bayımm