22 Ağustos 2010 Pazar

İftar Vakti


Bu sene Ramazan'da mahsunum. Yalnız geçirdiğim 2. Ramazan bu ama bu sefer ki tam sefillik. Uhrevi ortamdan istediğim gibi yararlanamadığım gibi iftar ve sahur etmenin de angaryadan öte bir anlamı yok.

Zaten nefsime en zor gelen ibadet oruçtu ama iftar işi güzel kılıyordu. Halbuki, şimdi hiç de öyle değil. Yemekleri kendim hazırlamak zorunda olmamın yanında bir de yemek sonrası bulaşıkları yıkama zorunluluğu beni deli ediyor.

12. gün de biterken yine duvarlara attığım çentiklerle şafak sayıyorum. Ha gayret...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bulaşık yıkamayı severim. Üşenmezsen kargoyla bana gönder:)) Ama yemek işine karışmam.
Dost sesinin ya da ailenin yerini tutmaz ama en azından evde başka bir ses olsun istersen radyo ya da tv de iyi bir seçenek olabilir.Yalnızlığı biraz olsun unutturur.

Güllerevurgunum dedi ki...

tv her daim açık zaten. hatta kendimi futbola verdim. acımadım paraya ve digiturk aldım. zaten 4 gece maç var..ama yine de aynısı değil..

bulaşık içinse fikrini gayet yaratıcı buldum. ama maliyet açısından kuratarmaz gibi..netice de babamın kargı firması yok ki bedavaya taşısın :)

Adsız dedi ki...

Haklısın astarı yüzünden pahalı olur. İyisi mi sen kolları sıva:))

4 gece maç mı? Iyk. 22 tane adamın bir topun peşinden koşmasını mı izliyorsun yani? Senin durum harbiden vahimmiş. Allah sabır versin...

Güllerevurgunum dedi ki...

futbola böyle yorumlar yapmak artık trend değil :) değiştirin bu kafayı... :P

ama haklısın sabır lazım !

HezarrReng dedi ki...

Yazmaya geri dönüş yapmışsın. hadi hayırlı olsun =)

Güllerevurgunum dedi ki...

heee yaaa:=}