9 Haziran 2008 Pazartesi

Acaba Kutumdan Ne Çıkacak?


Bugünlerde içim içime sığmıyor. Bir heyecandır almış başını gidiyor. Enerjik bir dönem geçiriyorum ve hiç bir nedenim olmamasına rağmen herşeye pozitif bir bakış açım var. Bu tür dönemlerden geçerken aslında ben tehlikeli biri oluyorum. Marjinal ve radikal kararlar alıp hayatımın tüm boyutlarını etkileyecek şeyler yapıyorum.

Şimdi de öyle bir karara doğru gittiğimi hissediyorum. Garip olan ise bu kararın ne ile ilgili olacağı ve ne zaman alacağımı bilmemem? En son böyle hissettiğimde uzun sayılabilecek bir süre Türkiye'den uzakta yaşamıştım.

Bu sefer ne olacak acaba?

2 yorum:

eskici dedi ki...

Psikolojiyle ilgileniyor musun bilmem ama bende de butür durumlar çok oluyordu, daha sonraları depresyonum daha ağır bastı ve psikiyatriye gittim (daha doğrusu gitmek zorunda kaldım)manik depresife eğilim yönünde teşhis koymuştu, evet o dinamik neşeli günlerde gerçekten hep radikal ama daha sonra zararı olan kararlar alıyordum.Uyarayım dedim gerçi epey zaman olmuş yazıyı paylaşalı ama...

Güllerevurgunum dedi ki...

Dikkat ediyorum kendime. Karar almadan önce biraz düşünmeye başladım acı tecrübelerden sonra. Sakin olmassam çok feci oluyor:)