22 Aralık 2008 Pazartesi

Meditasyona Gerek Bırakmayan "Şey"ler



Hani bazı şeyler vardır. Tarif etmesi güç ve sadece size iyi gelen şeyler. Zaten, "şey" olarak adlandırmışsam gerçek tarifi güçtür.

Benim bu "şey"lerimi bir güzel kayda geçiresim geldi. Önem sırasında göre değil tamamen aklıma gelme sırasına göre şettirirsem eğer ;

*** FM Manager'ın yeni sezon cd sini alıp ne değişikler var diye bakmak. Web sayfalarını gezmek ve scout ları incelemek. Dünyadan beni tamamen soyutlayan bir olay.

*** Waffle'ı soğumasına izin vermeden yiyip bitirmek ve sıcak waffle ekmeğinin dışına akan ama ekmeğin sıcaklığı ile ılıklaşmış çikolataları sömürmek.

*** Sevdiğim dizileri tüm bölümlerini indirmek ve 5-6 şar bölüm halinde blok olarak izlemek. Yine kafama format atan bir aksiyon.

*** Durup dururken aklıma gelen birşey yapmak. Mesela, yıllardır görüşmediğim bir arkadaşıma mail atmak, aylardır sinemaya gitmeyip iş çıkışı "ya kısmet deyip" sinemaya gitmek. Rastgele bir kitap almak. Sultanahmet'e, İstiklal'e falan gidip turistlerle geyik çevirmek. Mümkünse bir kahve ısmarlamak.

*** Briç oynamak. Yorulunca ara vermek ve sonra oynamaya devam etmek. Acıkmamak, susamamak ve briç hariç hiçbir şeyi düşünmemek.

*** Uçakla bir yerlere gitmek. Uçakta random tiplerle karşılaşmak ve muhabbet etmek. muhabbeti başlatan kişi olmak. Çenesi düşmek. ( En son bunu yaptığımda güney afrikalı bir bir yaşlı çift çıktıydı kısmetime :P )

*** Nette Snake Pit'te takılmak. Nick'i ilginç olanlarla tavla oynamak ve geyik yapmak.

*** Okuduğum kitaplara yorum yazmak. Puan toplamak. Puanlarla bedava kitap almaya çalışmak ama hiç alamamak.

*** Hep tatil planı yapmak ama hiçbirini gerçekleştirememek. Hiç gocunmadan tekrar planlara dalmak.

*** 9 gün tatillerin tatilden önceki ve tatilin ilk gününü sevmek diğer günlerden nefret etmek. Ama yine de uzun tatilleri iple çekmek.

*** Avrupa liglerinin derbilerini izlemek. Taraf tutmadan her gole sevinmek. Ama içten içe güçsüz takımı tutmak ve onun gollerine daha çok sevinmek.

*** Her sene NBA'i takip edicem diyip unutmak ve hatta play-off ları kaçırmak.

*** İtalyanca öğrenmeye çalışmak ama hiç ilerletememek yine de vazgeçmemek. Kursa kayıt olup gitmemek.

*** Borsada küçük trade ler yapmak. Kazanınca mutlu olmak ama kayıp etmemek.

*** Bir sürü film toplamak ama hiç birini izlememek. Hep aynı filmleri tekrar tekrar izlemek.

*** Güzel ve kaliteli giysiler alınca mutlu olmak ama aynı giysileri indirimli fiyatlarını görünce mutsuz olmak sonra bedeni kalmadığını düşünerek kendini avutmak.

*** Aynı anda hiçbir zaman tek ayakkabı almakla yetinmemek hep 2 çitf almak. Ayakkabılıkta yer kalmaması ve kardeşle çatışmak.

2 yorum:

Üfürükten Prenses dedi ki...

Allah o fm'yi üreten zihniyeti top etsin!!
ömrümü yedi o fm,ayrılık sebebim olacak :P

Güllerevurgunum dedi ki...

Prensesim türk beddua literatürene yaptığın bu katkı gerçekten şahane :))))

Ama FM bir erkeğin elinde kalan son kale öle deme :P FM siz bir erkek kendini kayıp eder. Ama ilişkiniz FM yi de aşabilirse hertürlü zorluğa katlanır ve en azından bundan emin olabilirsin :P